طرز تهیه مرغ زعفرانی

کتلت را هم می‌توانید با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ درست کنید و آن را با سبزیجات محلی یا ادویه‌های مختلف یا آرد سوخاری مزه‌دارتر کنید. با طرز تهیه کتلت مرغ مهمان ما باشید.

 

با این که تهیه کتلت کمی وقت‌گیر است؛ به خصوص وقتی که تعداد زیاد است و باید زمان زیادی برای سرخ کردن کتلت‌ها پای گاز صرف کنیم. اما لذت خوردن کتلت با نان سنگک داغ و ترشی تمام دردسر‌ها را از ذهنتان پاک خواهد کرد. کتلت را هم می‌توانید با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ درست کنید و آن را با سبزیجات محلی یا ادویه‌های مختلف یا آرد سوخاری مزه‌دارتر کنید. با طرز تهیه کتلت مرغ مهمان ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ

۱ عدد سینه مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۳ عدد سیب زمینی بزرگ
۱ عدد تخم مرغ
آرد سفید به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی خوشمزه

اول از همه استخوان‌های مرغ را جدا کنید و آن‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید. برای این که کتلت خشک نشود، مقداری چربی گوسفندی هم می‌توانید با مرغ‌ها چرخ کنید.

یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینی‌ها را به صورت جداگانه با رنده ریز، داخل آن رنده کنید. پیاز را هم داخل کاسه رنده کنید. تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکانید و با دست‌تان شروع به ورز دادن مواد کنید تا مایه کتلت کاملا منسجم و یکدست شود.


حالا نوبت به اضافه کردن ادویه‌ها و زعفران است. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زعفران را هم که از قبل دم کردید اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید. مایه کتلت آماده است.

یک تابه بردارید. داخل آن مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ داغ شود. حالا به اندازه ۱ عدد گردو از مواد بردارید و به کمک کف دست پهن کنید. قطر کتلت نه باید آنقدر زیاد باشد که خام بماند و نه آنقدر نازک که خشک شود و بسوزد. حدود ۱ سانتی‌متر ضخامت کافی است. کتلت‌ها را داخل آرد سفید بغلتانید و داخل روغن قرار دهید. حرارت را متوسط کنید تا داخل کتلت خام نماند و روی آن بسوزد. بعد از این که یک طرف کتلت‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید و طرف دیگر هم سرخ کنید.


موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه مرغ زعفرانی ، ،

برچسب‌ها:
[ جمعه 3 خرداد 1398برچسب:, ] [ 18:42 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه لبو پلو

لبو پلو

مواد لازم

  • مرغ پخته و ریز خرد شده 1 کیلوگرم
  • لبو پخته و خرد شده 4 عدد
  • اسفناج پخته شده: 100 گرم
  • برنج آبکش شده 3 پیمانه
  • پیاز سرخ شده1 عدد
  • زعفران ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

لبو پلو

لبو پلو

 

طرز تهیه

مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.

اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند .درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌ لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.

به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.



برچسب‌ها:
[ جمعه 3 خرداد 1398برچسب:, ] [ 18:39 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه میرزا کدو

میرزا کدو

میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادنجان از کدو برای طبخ ان استفاده می شود.

 مواد لازم

  • کدو سبز500 گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • سیر 1 بوته
  • روغن 
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک
  • فلفل

 

 

میرزا کدو

میرزا کدو

طرز تهیه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

غذای ایرانی سنتی

غذاهای گیلانی



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه میرزا کدو ، ،

برچسب‌ها:
[ جمعه 3 خرداد 1398برچسب:, ] [ 18:37 ] [ مرتضی ]
[ ]

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی