طرز تهیه ماهی به روش هندی

 

 

طرز تهیه ماهی به روش هندی

 آن هایی که فکر می کنند غذای سالم، مزخرف، خسته کننده، بی مزه و ناخوشایند است در اشتباه هستند. بگذارید آماده کردن غذای خوشمزه را به شما بیاموزیم که کمک می کند طرز فکرتان را تغییر دهید.

مواد لازم  :

 فیله ماهی (ماهی بدون استخوان مثل شیر)4 تکه
 گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری
 پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز1  قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زیره1 قاشق چایخوری
نمک 1قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

 

1. ماهی ها را شسته و خشک می کنیم.

2. ته یک ظرف را با روغن زیتون کمی چرب کرده و ماهی ها را درون آن می گذاریم، بعد کمی آبلیمو و تمامی ادویه ها را به روی ماهی ها ریخته و با دست آنها را روی سطح ماهی ها پخش می کنیم و فیله های ماهی را از سمت شکم در ظرف می گذاریم (طوری که پوست ماهی ها به سمت بالا باشد) بعد روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ٣٠ الی ۴۵ در یخچال می گذاریم.
بعد از نیم ساعت ماهی ها را از یخچال در می آوریم.

3. ماهیتابه را روی شعله گاز گذاشته کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد ماهی ها را از سمت پوست درون روغن داغ گذاشته و حدود ۶ دقیقه سرخ می کنیم بعد ماهی ها را برگردانده و شعله را کم می کنیم و طرف دیگر ماهی ها را حدود ٢ الی ٣ دقیقه سرخ می کنیم.

4. این ماهی در هند همراه با برنج سرو می شود.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه ماهی به روش هندی ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:44 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه فلافل

 

طرز تهیه فلافل


این غذا مناسب حال جوانان و خصوصا سرد مزاجان می باشد و برای اطفال به عنوان ساندویچ مدرسه گزینه بسیار مناسبی است.

مواد لازم:


2 پیمانه نخود پخته
  2 /1 ق چ پودر زیره سیاه
3 عدد  تخم مرغ متوسط
  2 /1 ق چ  زردچوبه
 2  /1 ق چ  فلفل سیاه
بسیار کم جوز بوا رنده شده
1 ق س  زعفران دم کرده
نمک کمی
روغن کنجد برای سرخ کردن
رب انار در صورت تمایل

طرز تهیه:

1. ابتدا نخود های پخته را خوب بکوبید و آنها را فشار دهید تا آب آنها کاملا جدا شود، سپس 3 عدد تخم مرغ کامل، پودر زیره، نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه وکمی جوز بوا رنده شده به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

2. در انتها زعفران را اضافه کنید. در یک تابه مقداری روغن کنجد بریزید. فلافل ها را به صورت گلوله های کوچک درآورید، سپس آنها را با حرارت کم داخل تابه سرخ کنید.

3. درصورت تمایل می توان آن را با یک چاشنی مناسب مانند رب انار میل کرد.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه فلافل ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:40 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه کتلت مرغ

 

کتلت مرغ

غذای مردم قبرس بیشتر تحت تأثیر غذاهای مدیترانه‌ای والبته یونان و ترکیه است. بااین‌وجود مردم این کشور غذاهای خاص فرهنگ خودشان راهم دارند؛ مثل کتلت مرغ که در بیشتر مهمانی‌های خودمانی و جشن‌های کوچکشان با آن از مهمان‌ها پذیرایی می‌کنند. این کتلت را با گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون درست می‌کنند.مرغ بعد ازماهی دومین گوشت پرطرفدار در این کشور است.

مواد لازم 

2 عددسینه مرغ
1 عددهویج
2 عددپیاز
1 ق س پنیر پیتزا
1 ق س شیر
1 ق س پودر نان خشک
به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.


--------------------------------------------------------------------------------


2. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.

-------------------------------------------------------------------------------

3. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.

--------------------------------------------------------------------------------

4. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

--------------------------------------------------------------------------------

5. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.

--------------------------------------------------------------------------------

6. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه کتلت مرغ ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:35 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه رول بوقلمون

 

برای وسط رول بوقلمون از پنیر خامه‌ای و جعفری استفاده می کنیم

کسانی که چربی خون بالایی دارند باید غذاهای مخصوصی بخورند و رژیم غذایی خاصی داشته باشند. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید به شما پیشنهاد می کنیم رول بوقلمون را امتحان کنید.

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون گزینه خوبی برای آنهاست. این مقدار مواد غذایی برای 2 نفر است.

مواد لازم برای تهیه رول بوقلمون، غذایی مخصوص چربی خون بالا :

سینه بوقلمون   1 عدد
پنیر خامه‌ای  200 گرم 
 خامه 100 گرم 
 ادویه دلخواه به میزان لازم 
جعفری خرد شده 50 گرم
قارچ خرد شده 150 گرم
پیاز 1 عدد
کره به میزان لازم


طرز تهیه رول بوقلمون، غذایی مخصوص چربی خون بالا :


سینه بوقلمون را از عرض به چند قسمت مساوی خرد کنید، سپس آنها را با بیفتک کوب حسابی بکوبید تا کاملا باز شوند. روی تکه‌ها ادویه مورد نظرتان را بریزید.


حالا نیمی از پنیر خامه‌ای را روی تکه‌های بوقلمون بمالید. مقداری هم جعفری خرد شده روی آنها قرار دهید، سپس تکه های سینه را به آرامی رول کنید.


در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا رول‌ها را داخل آن خوب سرخ کنید. بعد از آنکه رول ها آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.


در یک تابه مقداری کره بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در کره کمی تفت دهید. بقیه پنیر را با خامه مخلوط کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.


در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا قارچ‌های خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید، سپس آنها را به مخلوط پیاز، خامه و پنیر اضافه کنید تا سس غذا آماده شود.


حالا باید رول‌ها را داخل سس قرار دهید. حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس به خورد مواد برود. بعد از چند دقیقه غذای شما آماده است. این غذا را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

فوت‌ و فن : می توانید از پودر زیره، فلفل های مختلف،  پودرکاری و نمک برای ادویه این غذا استفاده کنید.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه رول بوقلمون ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:30 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه سوپ پیازچه

 

سوپ پیازچه

سوپ پیازچه یک پیش غذا یا یک وعده غذای سبک است که بسیار ساده تهیه می شود و از طعمی برجسته برخوردار است.

مواد لازم سوپ پیازچه


روغن زیتون   2 قاشق غذاخوری

پیازچه ریز خرد شده  900 گرم

نمک   ½2 قاشق چایخوری

آب مرغ  ¼1 پیمانه

آب  2 پیمانه

نان تست  برای سرو

طرز تهیه سوپ پیازچه


    روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیازچه خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت حدود 15 دقیقه تفت می دهیم تا نرم شده ولی قهوه ای نشود.

    نمک، آب مرغ و آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن 15 دقیقه با حرارت کم می گذاریم تا بپزد.

    سوپ را از روی حرارت برداشته و 20 دقیقه آن را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. سپس آن را داخل بلندر می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا به حالت پوره در آید.

    سوپ پیازچه را بین چهار کاسه تقسیم کرده و روی هر یک مقداری روغن زیتون می ریزیم. سوپ را با نان تست سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سوپ پیازچه


سوپ پیازچه جزو سوپ میباشد


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه


و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .


سوپ پیازچه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .


همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .


توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


5 4
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پحت : 30 دقیقه

 



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه سوپ پیازچه ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:25 ] [ مرتضی ]
[ ]

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی