طرز تهیه املت لقمه ای

 

طرز تهیه املت لقمه ای

 

 

صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای املت لقمه ای :

 ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم
 تخم مرغ  10 عدد
 کنسرو لوبیا 1 قوطی
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن 1 قاشق
پنیر چدار 300 گرم
نان پیتا یا تافتون 10 عدد


طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.


فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.
سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.


لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.


حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.
در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.
سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه املت لقمه ای ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:38 ] [ مرتضی ]
[ ]

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی