طرز تهیه میگو با خیار

طرز تهیه میگو با خیار

 


میگوی تفت داده شده یک غذای فوری و خوشمزه که در آن میگو و خیار را همراه ساقه لیمو , فلفل و زنجبیل خیلی سریع تفت می دهند.

مواد لازم  :


 خیار : نصف
 روغن آفتاب گردان : 2 قاشق غذاخوری
 پیازچه از طول به دو نیم شده و به قطعات 4 سانتی متری خرد شده : 6 عدد
 ساقه گیاه لیمو باریک خرد شده : 1 عدد
 سیر خرد شده : 1 حبه
 فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده : 1 قاشق چای خوری
 قارچ صدفی : 125 گرم
ریشه زنجبیل خرد شده : 1 قاشق چای خوری
میگوی ریز پخته و پوست گرفته شده : 350 گرم
 آرد ذرت : 2 قاشق چای خوری
 آب : 2 قاشق غذاخوری
1سویا سس غلیظ : 1 قاشق غذاخوری
 سس ماهی : نصف قاشق چای خوری
 برنج پخته جهت سرو : مقداری

 

طرز تهیه :

1. خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود 5 میلی متر در 4 سانتی متر ببرید .

2. روغن آفتاب گردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت دهید .

3. پیازچه , خیار , ساقه گیاه لیمو , سیر , فلفل چیلی , قارچ صدفی و زنجبیل را به ماهیتابه یا وک اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید .

4. میگو ها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

5. آرد ذرت , آب , سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شوند .

6. مخلوط آرد ذرت را به داخل وک افزوده , حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود . میگو تفت داده شده را با برنج پخته سرو نمایید .

توصیه سر آشپز:

قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد نمود و پس از پخت , داخل غذا نگه داشت . اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می نمایید قبل از سرو , آن را از داخل غذا خارج سازید . اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است , خشک , مربا یا خرد شده , اما هیچ کدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارد .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه میگو با خیار ، ،

برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 16 ارديبهشت 1395برچسب:, ] [ 23:2 ] [ مرتضی ]
[ ]

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی