طرز تهیه کتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ

 

کتلت مرغ

غذای مردم قبرس بیشتر تحت تأثیر غذاهای مدیترانه‌ای والبته یونان و ترکیه است. بااین‌وجود مردم این کشور غذاهای خاص فرهنگ خودشان راهم دارند؛ مثل کتلت مرغ که در بیشتر مهمانی‌های خودمانی و جشن‌های کوچکشان با آن از مهمان‌ها پذیرایی می‌کنند. این کتلت را با گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون درست می‌کنند.مرغ بعد ازماهی دومین گوشت پرطرفدار در این کشور است.

مواد لازم 

2 عددسینه مرغ
1 عددهویج
2 عددپیاز
1 ق س پنیر پیتزا
1 ق س شیر
1 ق س پودر نان خشک
به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.


--------------------------------------------------------------------------------


2. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.

-------------------------------------------------------------------------------

3. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.

--------------------------------------------------------------------------------

4. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

--------------------------------------------------------------------------------

5. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.

--------------------------------------------------------------------------------

6. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه کتلت مرغ ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:35 ] [ مرتضی ]
[ ]

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی