طرز تهیه سوپ پیازچه

 

سوپ پیازچه

سوپ پیازچه یک پیش غذا یا یک وعده غذای سبک است که بسیار ساده تهیه می شود و از طعمی برجسته برخوردار است.

مواد لازم سوپ پیازچه


روغن زیتون   2 قاشق غذاخوری

پیازچه ریز خرد شده  900 گرم

نمک   ½2 قاشق چایخوری

آب مرغ  ¼1 پیمانه

آب  2 پیمانه

نان تست  برای سرو

طرز تهیه سوپ پیازچه


    روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیازچه خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت حدود 15 دقیقه تفت می دهیم تا نرم شده ولی قهوه ای نشود.

    نمک، آب مرغ و آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن 15 دقیقه با حرارت کم می گذاریم تا بپزد.

    سوپ را از روی حرارت برداشته و 20 دقیقه آن را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. سپس آن را داخل بلندر می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا به حالت پوره در آید.

    سوپ پیازچه را بین چهار کاسه تقسیم کرده و روی هر یک مقداری روغن زیتون می ریزیم. سوپ را با نان تست سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سوپ پیازچه


سوپ پیازچه جزو سوپ میباشد


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه


و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .


سوپ پیازچه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .


همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .


توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


5 4
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پحت : 30 دقیقه

 



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه سوپ پیازچه ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:25 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه رایتا

 

در هنگام سرو رایتا مقداری ادویه گَرَم مَصالح روی آن بریزید

 

مواد لازم برای رایتا :

ماست یونانی ۲۵۰ گرم
سیر  ۱ حبه
 زنجبیل رنده شده (به اندازه یک بند انگشت)  مقداری
 گشنیز خرد شده  مقداری
برگ نعناع خرد شده مقداری
عصاره لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
ادویه گَرَم مَصالح نصف قاشق چایخوری
خیار رنده شده یک چهارم یک خیار


طرز تهیه رایتا :
همه ی مواد لازم را با هم مخلوط کرده و چاشنی بزنید.
در هنگام سرو مقداری ادویه گَرَم مَصالح روی رایتا بریزید.

 

نکته:

ادویه گَرَم مَصالح نوعی طعم دهنده غذاست که از ادویه جات برشته و سائیده شده تهیه می شود.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه رایتا ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:53 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه مرغ سوخاری

برای پخت مرغ سوخاری ترد، در روغن فراوان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود


آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :

 ران مرغ 8 عدد
 نمک  1 قاشق مرباخوری
 پودر سوخاری 500 گرم
 زیره سبز 1 قاشق چایخوری
گشنیز 1 قاشق چایخوری
ترخون 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
کنجد 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
آرد 3 پیمانه
دوغ 0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان


طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.

بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه مرغ سوخاری ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:47 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه ساندویچ میگو

 

 

طرز تهیه ساندویچ میگو

اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم برای وعده شاماین شام سریع و سبک را تهیه کنید.

یک ساندویچ ساده و متفاوت برای شام. اگر طرفدار غذاهای سبک و البته خوشمزه برای وعده غذایی آخر روز هستید این ساندویچ بهترین پیشنهاد است.


مواد لازم برای ساندویچ میگو :

 سس مایونز  1/3 پیمانه
 خامه  1/3 پیمانه
 سس خردل  1 قاشق سوپخوری
 آبلیمو  1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
پیاز قرمز خردشده 1/4 پیمانه
كرفس خردشده 1/2 پیمانه
میگوی پخته و خردشده 1/2 و 1 پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
نان باگت 4 تكه
گوجه‌فرنگی خردشده 4 عدد
كاهوی خردشده به میزان دلخواه

 

روش تهیه ساندویچ میگو :
كاسه متوسطی بردارید. سس مایونز را داخل ظرف ریخته، خامه، آبلیمو، سس خردل و روغن زیتون را به آن اضافه كنید. كمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

پیازهای خردشده و كرفس خردشده را هم به مواد بیفزایید و كمی هم بزنید.

میگوهای پخته‌شده را به آرامی اضافه كنید. بعد نوبت خلال‌های بادام است تا به مواد تشكیل دهنده ساندویچ میگوی شما اضافه شوند.

نمك و فلفل را به میزان دلخواه به سایر مواد بیفزایید. اگر ذائقه شما اجازه می‌دهد با كمی دست و دلبازی بیشتر فلفل را به مواد ساندویچ‌تان اضافه كنید تا كمی تند شود. سیاه یا قرمز بودن فلفل هم به خودتان بستگی دارد كه كدام را بیشتر می‌پسندید.

حالا مواد داخل ساندویچ به همین راحتی آماده شده‌اند. برای پیچیدن ساندویچ، داخل نان‌های باگت را كمی خالی كنید. بعد كاهو‌های خردشده را داخل نان‌ها ریخته و ساندویچ را با مواد آماده شده پر كنید.


نکته مهم در تهیه ساندویچ میگو :
چند عدد از گوجه‌فرنگی‌های خردشده را هم داخل ساندویچ‌ها قرار دهید. اگر دوست ندارید می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را در كنار چند عدد خیار حلقه‌شده به‌طور جداگانه در كنار ساندویچ سرو كنید. ساندویچ‌های شما آماده هستند. با این مواد می‌توانید برای 4 نفر ساندویچ‌های خوشمزه‌ درست كنید.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه ساندویچ میگو ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:43 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه املت لقمه ای

 

طرز تهیه املت لقمه ای

 

 

صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای املت لقمه ای :

 ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم
 تخم مرغ  10 عدد
 کنسرو لوبیا 1 قوطی
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن 1 قاشق
پنیر چدار 300 گرم
نان پیتا یا تافتون 10 عدد


طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :
در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.


فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.
سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.


لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.


حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.
در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.
سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه املت لقمه ای ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:38 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه کیک آجیلی

 

کیک آجیل

آجیل و میوه های خشک با وجود فواید بسیاری که برای سلامتی دارند، جزء آن دسته از خوراکی هایی هستند که در طول سال کم به آنها توجه می شود.
 
مواد اولیه:


آرد سفید الک شده یک و سه چهارم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر پودری سه چهارم پیمانه
کره نرم شده ۲۰۰ گرم
آب پرتقال یا لیمو ترش یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
برگه هلو خشک شده و خرد شده یک دوم پیمانه
انبه خشک خرد شده یک دوم پیمانه
توت فرنگی خشک خرد شده یک دوم پیمانه
آناناس خشک خرد شده دو سوم پیمانه
بادام (می توانید از بادام هندی، زمینی یا برزیلی هم استفاده کنید) یک دوم پیمانه
فندق بو داده یک سوم پیمانه
گردو یک دوم پیمانه
پسته یک چهارم پیمانه
عسل گرم و رقیق کمی برای سرو کردن

 

طرز تهیه:

فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید. کف و دیواره ی یک قالب گرد ۲۰ سانتی متری با ارتفاع ۶ سانتی متر را روغن بمالید. سپس کف و دیواره ها را کاغذ روغنی بیندازید. یک تکه فویل (کاغذ آلومینیومی) به اندازه ی سطح روی قالب ببرید و کنار بگذارید. آناناس، انبه، توت فرنگی ، گیلاس و هلوی خشک شده و خرد شده را به همراه آب پرتقال یا آب لیمو در کاسه ای با هم مخلوط کنید. شما می توانید هر میوه ی خشک دیگری را که دلخواهتان است جایگزین میوه های خشک این دستور اما با حفظ اندازه های ذکر شده نمایید.

حتی میتوانید از یک یا دو نوع میوه ی خشک شده در تهیه این کیک استفاده نمایید. در کاسه ای دیگر کره و شکر را با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سبک و نرم شود و رنگش روشن شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه به مخلوط شکر و کره اضافه کنید به این صورت که بعد از هر یک دانه مخلوط را با همزن خوب بزنید. در انتهای این مرحله مخلوط دلمه دلمه یا گلوله گلوله می شود. این مخلوط را به مخلوط کاسه ی اول (میوه های خشک) اضافه کنید. سپس آرد الک شده را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید.


آجیل ها را با هم مخلوط کرده و روی مخلوط کیک پخش کنید یا بطور منظم با سلیقه ی خودتان رویسطح مواد بچینید. سپس با کمک سر انشگتان به آرامی روی آن فشار بیاورید تا کمی درون مایه کیک فرو رود و جا بگیرد. قالب را به مدت ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه تا ۲ ساعت در فر قرار دهید.

دقت کنید بعد از اتمام ۴۵ دقیقه در فر را باز کرده و آن تکه فویلی که از قبل بریده اید را روی سطح آجیل ها بکشید تا از سوختن آجیل ها جلوگیری کند. در فر را سریع ببندید و بعد از گذشت یک ساعت و ۴۵ دقیقه در فر را باز کنید و یک خلال چوبی در مرکز کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد نشان می دهد که کیک پخته است. بعد از اطمینان از پخته بودن کیک آنرا از فر در آورید و روی یک سطح یا قفسه سیمی، به همراه قالب به صورت وارونه قرار دهید.

اگر برای سرو آن عجله دارید نیم ساعت تا یک ساعت بعد قالب را برداشته کیک را برگردانید و عسل گرم و رقیق را با قلم مو روی سطح آجیل ها بکشید. اما بهتر است اجازه دهید یک شب کیک به همین حالت وارونه به همراه قالب روی آن، در محیط بماند تا آرام آرام خنک شود. روز بعد قالب را بردارید و کیک را روی ظرف سِرو برگردانید. زمان سِرو، عسل را روی بخار آب گرم و رقیق کرده و با قلم مو روی سطح آجیل ها بکشید.

در نهایت دور کیک را با یک روبان به پهنای ارتفاع کیک تزئین کنید. می توانید از گیلاس کمپوتی یا شکری و همچنین انار هم برای تزئین روی کیک استفاده کنید و یا اینکه مجددا یک لایه دیگر آجیل بو داده بدون نمک و آغشته به عسل گرم و رقیق روی سطح کیک بریزید.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه کیک آجیلی ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:32 ] [ مرتضی ]
[ ]

طرز تهیه کوفته برنجی

 

کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود.  کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود.


مواد لازم:

۱/۲ کیلوگرم گوشت چرخ شده
۱/۲ پیمانه  لپه
۱ پیمانه برنج
۱/۲ کیلوگرم سبزی کوفته
۱ عدد تخم مرغ
۲ عدد پیاز
۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه
۱۰۰ گرم زرشک
۱۰۰ گرم گردو
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زردچوبه   

 

طرز تهیه:

  1.  برنج و لپه را نیم پز می کنیم.

2. گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم.

3.پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم.

4. رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن 4 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.

5.وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم. حدود 1 ساعت زمان می برد تا آماده شود.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه کوفته برنجی ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:28 ] [ مرتضی ]
[ ]
صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی