طرز تهیه کوفته برنجی

 

کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود.  کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود.


مواد لازم:

۱/۲ کیلوگرم گوشت چرخ شده
۱/۲ پیمانه  لپه
۱ پیمانه برنج
۱/۲ کیلوگرم سبزی کوفته
۱ عدد تخم مرغ
۲ عدد پیاز
۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه
۱۰۰ گرم زرشک
۱۰۰ گرم گردو
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زردچوبه   

 

طرز تهیه:

  1.  برنج و لپه را نیم پز می کنیم.

2. گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم.

3.پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم.

4. رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن 4 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.

5.وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم. حدود 1 ساعت زمان می برد تا آماده شود.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه کوفته برنجی ، ،

برچسب‌ها:
[ یک شنبه 27 دی 1394برچسب:, ] [ 23:28 ] [ مرتضی ]
[ ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی