طرز تهیه فلافل

 

طرز تهیه فلافل


این غذا مناسب حال جوانان و خصوصا سرد مزاجان می باشد و برای اطفال به عنوان ساندویچ مدرسه گزینه بسیار مناسبی است.

مواد لازم:


2 پیمانه نخود پخته
  2 /1 ق چ پودر زیره سیاه
3 عدد  تخم مرغ متوسط
  2 /1 ق چ  زردچوبه
 2  /1 ق چ  فلفل سیاه
بسیار کم جوز بوا رنده شده
1 ق س  زعفران دم کرده
نمک کمی
روغن کنجد برای سرخ کردن
رب انار در صورت تمایل

طرز تهیه:

1. ابتدا نخود های پخته را خوب بکوبید و آنها را فشار دهید تا آب آنها کاملا جدا شود، سپس 3 عدد تخم مرغ کامل، پودر زیره، نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه وکمی جوز بوا رنده شده به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

2. در انتها زعفران را اضافه کنید. در یک تابه مقداری روغن کنجد بریزید. فلافل ها را به صورت گلوله های کوچک درآورید، سپس آنها را با حرارت کم داخل تابه سرخ کنید.

3. درصورت تمایل می توان آن را با یک چاشنی مناسب مانند رب انار میل کرد.



موضوعات مرتبط: آشپزی ، طرز تهیه فلافل ، ،

برچسب‌ها:
[ سه شنبه 6 بهمن 1394برچسب:, ] [ 20:40 ] [ مرتضی ]
[ ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد

آموزش آشپزی

طرز تهیه انواع غذا

آموزش شیرینی پزی